Bikové vítání jara

V neděli nás probouzí nádherné počasí a my se vydáváme na společnou první jarní vyjížďku. Sraz máme jako obyčejně v Holešově na Holajce, odkud naše cesta vede přes záhlinické rybníky do Kvasic a zpět do Holešova. Všechno vyšlo naprosto úžasně a moc jsme si toho užívali.

Sezónu 2016 považujeme za zahájenou.

Hlohovec – první letošní závody

V sobotu 26.3. jsme si museli řádně přivstat a už v 6:00 vyrazit směr Hlohovec na první letošní závody. Naše reprezentatnty čekalo silniční klání na mokré trati. Libuš a Aneta startovaly v barvách MG, Jarda hájil poprvé na silnici barvy Holešovských Pokalíšků.

Po těžkých bojích dojela Aneta ve své premiéře těsně za první desítkou. Libuš nedokončila po té co se připletla do hromadného pádu a Jarda, který sedlal svou novou silničku teprve šestý den dojel v kategorii nábor na skvělém třetím místě.

Naše reprezentantky v Chorvatsku

Holešovští Pokalíšci mají další bikerku v přerovském MG Bike Team. Libuš Prchalovou následovala Aneta Lochmanová a obě bikerky pojedou letos silniční i horská kola v nejvyžších soutěžích ČR. Obě bikerky se účasnily soustředění v Chorvatsku, kde v začátku března najížděly potřebné kilometry na tuto sezónu. V zabezpečovacím týmu byl i Ladik Lochman, který plnil roli pomocného trenéra a kuchaře.