Olympiáda Brno den třetí

I třetí, závěrečný den dokázaly naše bikerky Any a Libuš bodovat v obou závodech na dráze a přidat tak cenné body pro Zlínský kraj. V cíli pětistovky s pevným startem patřilo osmé místo Libuš a deváté Any, v nejtěžší disciplíně sctratch s hromadným startem pak deváté a dvanácté místo. Skvělý výsledek a skvělá reprezentace města Holešov a Zlínského kraje.

Olympiáda Brno den druhý

Druhý den olympiády dětí a mládeže naše bikerky zavedl na brněnský velodrom. Aneta a Libuš startovaly ve dvou disciplínách. Tou první byl sprint na 200 metrů s letmým startem a naše závodnice opět přivezly cenné body pro Zlínský kraj, když jim v cíli patřilo 11. a 12. místo. Následující disciplínou byl stíhací závod na 2 kilometry a holky opět nezklamaly. Aneta dovezla 9. místo a Libuš si splnila své přání a dostala se 6. místem na květinové vyhlášení.

Olympiáda Brno den první

Naše holky mají za sebou první den letní olympiády dětí a mládže v Brně. Obě bikerky Aneta a LIbuš si vedly výborně a pro Zlínský kraj vybojovaly první cenné body za osmé a desáté místo. Parádní výkon.

Valašský pohár Semetín

Na předposlední díl seriálu Valašského poháru MTB jsme tradičně zavítali do Semetína. Startoval jenom Jarda, protože Toma sklátila nějaká viróza. V Jardové kategorii bylo více jak 30 vlčáků a tak šestnácté místo je velmi dobré. V cílové rovince se Jarouš popral se soupeřem a spurt vyhrál. Krásné závody za krásného počasí.

Horní Lideč VKCT

Horní Lideč VKC

Dalším závodem, na kterém vytrvale pršelo, bylo pokračování Valašskokarpatské cyklotour v Horní Lidči. Letos se to počasí s námi na závodech nemazlí. Zima, mokro a pořád dokola. Bikeři ale musí vydržet všechno. Na start závodu juniorů se nejprve postavila Libuš v barvách 4E a vyrazila na okruh dlouhý 21 km. Hned po startu hlavního závodu šli na start naši kluci Jarda a Tom, který poprvé sedlal novou funglovku 27,5″ od Wilíka. Kluci zajeli v dešti skvěle a v cíli jim patřilo 5 a 7 místo. Než kluci dorazili do cíle druhého kola svého závodu, proťala cílovou pásku Libuš a dovezla si letos první zlatou medaili.