Jezernické viadukty

Dobojováno, dokončeno. Závodní sezóna pro nás definitívně skončila v sobotu 17.10. závodem Jezernické viadukty, které naši bikeři absolvovali již minulou sezónu. Za barvy pokalíšků do závodů nastoupil Jarda a Tom, v barvách MG se přijela porvat Libuš, která nakonec ve své kategorii zvítězila. Jarda a Tom po těžkém boji v blátivém terénu dojeli na skvělém 6. a 11. místě. Závodní sezónu 2015 máme tedy úspěšně za sebou.

Okolo Zlína

Tentokrát se závodilo i vneděli 4.10. Na poslední závod série Cyklomaratontour přijeli do Zlína závodit Jirka na trati 50 km a na trať 25 km vyjela Aneta mladší s domestičkou Anetou, Libuš s týmem MG a do dětských závodů nastoupil Jarda. Největším překvapením dne byl výkon Anety mladší, která ujela své domestičce Anetě a čtvrté, bramborové místo Libuš.

Ploština VKC

Libuš, Jarda a Tom. V této sestavě jedeme v sobotu 3.10. na poslední závod Valašsko-Karpatské cyklotour. Tom a Jarda se jako obvykle tento rok rvou s o rok staršími a dojíždí pod stupni vítězů. Neva. Příští rok to bude jinak. Libuš nenechává nikoho na pochybách a dojíždí ve společné kategorii s chlapci na prvním místě.